Professionele aannemer voor algemene bouwwerken

Algemene bouwwerken voor nieuwbouw of renovatie

Voor het renoveren van een bestaande woning, de plaatsing van een aanbouw of bijbouw of de ruwbouwwerken van een nieuwe woning kan je terecht bij Stulens Vakmanschap. Met meer dan 15 jaar ervaring in algemene bouwwerken garanderen wij je een professionele en betrouwbare service, strikte werfopvolging en één persoonlijk aanspreekpunt. Zo ben je zeker van een kwaliteitsvolle uitwerking van jouw bouwplan.

Ons aanbod algemene bouwwerken

Bij renovatie- of nieuwbouw voeren we algemene bouwwerken uit tot aan de ruwbouwfase. Dit kan gaan over afbraakwerken en het bouwklaar maken van de grond bij een bestaande woning, de voorbereidende grondwerken (en bijhorende graafwerken) bij een nieuwe woning, funderingswerken, grond- en bestratingswerken, het metsen van de ruwbouw, de plaatsing van draagbalken (poutrellen), het uitbreken van vloeren en muren en diverse voegwerken. Graag meer informatie? Contacteer ons. Of ontvang vrijblijvend jouw offerte.

Naast algemene bouwwerken ook kassei- en klinkerwerken en tuinaanleg

Je bouw- of verbouwproject graag afwerken met een oprit, tuinpad of terras? Dat kan. Je kan bij ons, naast algemene bouwwerken, ook terecht voor diverse kassei- en klinkerwerken en tuinaanleg. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een landelijk terras uit kwaliteitsvolle natuursteen, een vakkundig gelegde oprit met betonklinkers, kleiklinkers of kasseien of een rustieke zwemvijver of ander waterelement. Laat je inspireren door onze realisaties of kom gerust langs in onze demotuin voor meer informatie.

Ontdek wat welke algemene bouwwerken we al realiseerden

Onze ervaren vakmannen realiseerden al heel wat grote en kleine bouw- en renovatieprojecten met stuk voor stuk tevreden klanten. Op onze realisatiepagina vind je een greep uit onze uitgevoerde algemene bouwwerken (zowel nieuwbouw als renovatie). Liet je je plan al uittekenen en ben je nog op zoek naar een ervaren en betrouwbare aannemer? Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Professionele aannemer voor algemene bouwwerken

  • Zowel nieuwbouw als renovatie
  • Strikte werfopvolging
  • Feilloze uitvoering
  • Kwalitatieve bouwmaterialen
  • Eén aanspreekpunt

Ontvang je gratis offerte
Of contacteer ons voor meer info

Waar zijn wij actief?

Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant

Inspiratie opdoen?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je terras, pad, oprit, tuin of vijver?

      Bekijk onze realisaties      Bezoek onze demotuin