Kassei en-klinkerwerken voor de aanleg van jouw terras, tuinpad of oprit

Terrasaanleg met klinkers/kasseien

Voor de aanleg van jouw terras zijn er diverse mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor moderne klinkers uit klei of beton. Of gaat je voorkeur eerder uit naar een landelijke look met tegels uit natuursteen, blauwe steen of keramiek? Wat je ook kiest, bij ons ben je zeker van een feilloze en nauwkeurige plaatsing. Ook combinaties zijn mogelijk: denk maar aan een terrasaanleg in klinkers met een borduur in blauwe steen.

Tuinpad aanleggen met klinkers/kasseien

Ook voor tuinpaden ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij ons ruim assortiment klinkers in diverse kleuren en formaten, maken we elk tuinpad volledig op maat van jouw wens. Van een pad uit grind of dolomiet afgewerkt met een betonnen of natuurstenen boordsteen tot een tuinpad volledig uit klei- of betonklinkers. Alles is mogelijk.

Kleiklinkers kunnen we bovendien ook invoegen met zandcement. Wanneer deze uitgehard is, heb je er amper nog onderhoud aan.

Oprit aanleggen met klinkers/kasseien

Het is van belang dat je voor de aanleg van je oprit beroep doet op een ervaren vakman. Je wil namelijk op termijn niet voor verrassingen komen te staan (verzakkingen, loszittende klinkers/kasseien, …). Daarom kan je bij ons ook terecht voor de voorafgaande grondwerken. Zo kunnen we tijdig ingrijpen en de bodem voldoende stabiliseren wanneer we merken dat deze niet vast genoeg is.

Ook de kwaliteit van de gebruikte materialen is van belang bij de aanleg van een oprit. Zo kiezen wij steeds voor klinkers die probleemloos heel wat gewicht kunnen dragen. Voor het aanleggen van een oprit heb je opnieuw diverse keuzemogelijkheden: van kasseien, klei- en betonklinkers tot dolomiet of grind. We bekijken graag samen wat voor jou het beste past.

Kassei en-klinkerwerken met onderhoudsvriendelijk en duurzaam resultaat

We werken enkel met hoogwaardige en kwalitatieve klinkers en tegels. Zo ben jij zeker dat je nog jarenlang van het eindresultaat kan genieten. Bovendien zijn al onze materialen bijzonder onderhoudsvriendelijk. Graag zelf oordelen? Maak gerust een afspraak voor een bezoek aan ons toonpark of contacteer ons.

Combinatie met grond- of tuinwerken mogelijk

Ook voor tuinaanleg van A tot Z kan je op ons rekenen. In dat geval beginnen we met een plan en eindigen we met een afgewerkt resultaat, inclusief beplanting, tuinverlichting en eventuele sier- of zwemvijver. Neem zeker contact met ons op voor meer informatie.

Waar zijn wij actief?

Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant

Inspiratie opdoen?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je terras, pad, oprit, tuin of vijver?

      Bekijk onze realisaties      Bezoek onze demotuin