Een rustieke woning die tijdloos is, een landelijke tuin die rust uitstraalt of een karaktervolle oprit die jarenlang meegaat.

Al meer dan 20 jaar kiest Stulens Vakmanschap steevast voor authentieke, natuurlijke materialen zoals natuursteen of blauwe steen. En die jarenlange passie voor het authentieke blijven Jim en Jef dagelijks uitdragen, van professionele klinker- en kasseiwerken tot tuinaanleg en algemene bouwwerken. Het resultaat? Tijdloze, landelijke en karaktervolle woningen, opritten en tuinen die elke dag opnieuw rust brengen.

Bij Stulens Vakmanschap ben je zeker van kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. Dat bewijzen onze vele realisaties. Onze diverse algemene bouwprojecten (zowel nieuwbouw als renovatie) zijn dan weer het bewijs van een jarenlange ervaring in metsel-, renovatie- en afbraakwerken.

Overweeg je een (her)aanleg van je tuin of zoek je een betrouwbare partner voor je bouw- of verbouwproject? Contacteer ons voor meer info, ontvang je gratis offerte of kom langs in onze demotuin. Wij, Jef en Jim van Stulens Vakmanschap, helpen je graag verder.